Skip to main content

MOV s-a nascut pe 2 septembrie 2017 si dupa cum se vede este acronimul numelor noastre – Marius si Oana Vornicescu.

Ne-am dorit de multa vreme sa lucram ca o echipa in yoga, astfel am pus bazele unui concept care va fi in continua dezvoltare.

Yoga este pentru noi un stil de viata si chiar daca facem asta de ani buni (Marius de 21 ani si Oana de 8 ani) mergem constant la diferite cursuri de specializare tocmai pentru a intelege si mai bine natura umana sub diferitele ei forme (corp-minte-emotie). Astfel, punandu-le cap la cap am dezvoltat un concept nou pe care il predam elevilor la sala dar si la workshop-urile din alte orase.

Despre Marius puteti citi mai multe aici.

Oana – FB: Pure Balance – Sanatate Feminina

Instructor Hatha Yoga, Yin yoga, Yoga prenatala. Experienta de 8 ani in practica yoga cu aprofundare Hatha yoga traditionala – terapie prin posturi, respiratii, vizualizare, intentie. Invataturi cu Marius Vornicescu – Instructor Hatha Yoga Traditionala, Kriya-Yoga cu Swami Nityananda Giri (Rishikesh India), invataturi cu maestri si lama din Nepal, Tibet, India, Anglia.

Terapeut holistic – tech. nutritionist, consilier echilibrare hormonala, gimnastica perineala, instructor aerobic-fitness pentru programe personalizate, programe yoga, tonifiere, slabire, echilibru mental, yoga prenatala si de recuperare.

Practic masajul Tailandez – Thai Massage School of Chiang Mai (presopunctura si stretching) inclusiv pentru gravide.

Cu iubire, Namaste!

OM