Skip to main content

MOV s-a nascut pe 2 septembrie 2017 si dupa cum se vede este acronimul numelor noastre – Marius si Oana Vornicescu.

Ne-am dorit de multa vreme sa lucram ca o echipa in yoga, astfel am pus bazele unui concept care va fi in continua dezvoltare.

Yoga este pentru noi un stil de viata si chiar daca facem asta de ani buni (Marius de 22 ani si Oana de 10 ani) mergem constant la diferite cursuri de specializare tocmai pentru a intelege si mai bine natura umana sub diferitele ei forme (corp-minte-emotie). Astfel, punandu-le cap la cap am dezvoltat un concept nou pe care il predam elevilor la sala dar si la workshop-urile din alte orase.

Despre Marius puteti citi mai multe aici.

Despre Oana – FB: Mindful Mama cu Oana Vornicescu

Mama de baiat din 2021, imi dedic majoritatea timpului in lucul cu femei insarcinate si proaspete mamici, cu programe speciale de Mindfulness si miscare.

Programele de Mindfulness sunt create 100% dupa MBSR – Mindfulness Based Stress Reduction by Jon Kabat Zinn.

  1. Minfulness in sarcina (aici)
  2. Mindfulness mama si bebe (aici)
  3. Un program complex pentru femei insarcinate – Calatoria prin sarcina (10 saptamani – aici)

Instructor Hatha Yoga, Mindfulness , Yin yoga, Yoga prenatala.

Experienta de 10 ani in practica yoga cu aprofundare Hatha yoga traditionala – terapie prin posturi, respiratii, vizualizare, intentie.

Invataturi cu Marius Vornicescu – Instructor Hatha Yoga Traditionala, Kriya-Yoga cu Swami Nityananda Giri (Rishikesh India), invataturi cu maestri si lama din Nepal, Tibet, India, Anglia.

Terapeut holistic – tech. nutritionist, consilier echilibrare hormonala, gimnastica perineala, instructor aerobic-fitness pentru programe personalizate, programe yoga, tonifiere, slabire, echilibru mental, yoga prenatala si de recuperare.

Practic masajul Tailandez – Thai Massage School of Chiang Mai (presopunctura si stretching) inclusiv pentru gravide din 2017.

Cu iubire, Namaste!

OM